One Half

One Half

One Third

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Mauris fermentum dictum magna. Sed laoreet aliquam leo. Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum.

Two Third

Three Fourth

Two Fourth

Five Sixth

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Mauris fermentum dictum magna. Sed laoreet aliquam leo. Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum vel, cursus eleifend, elit. Aenean auctor wisi et urna. Aliquam erat volutpat. Duis ac turpis. Integer rutrum ante eu lacus.Vestibulum libero nisl, porta vel, scelerisque eget, malesuada at, neque. Vivamus eget nibh.

Four Sixth

Dear parents,

The official decree by the School Ministry concerning the closing of schools in NRW has just reached us and I am attaching it HERE for your information. (Sorry, this is only in German!)

We have concluded the following:

There will be an emergency supervision from Monday which is offered by a teacher and a teaching assistant. Supervision will be Monday – Thursday from 09:00 until 16:00 and on Fridays from 09:00 until 14:00.

Please, note that only and exclusively those children will be supervised whose parents are working in public and vital functional fields (health care, fire department, police) !

You may register your child for supervision under p.schnier@bilingo-grundschule.eu and, please, also name the period when supervision is needed.

A restful, healthy weekend to you all!

THE BILINGO TEAM

Sehr geehrte Eltern,

der offizielle Bescheid des Ministeriums bezüglich der Schulschließungen in NRW hat uns gerade erreicht, und ich füge diesen zu Ihrer Information HIER.

Folgendes haben wir für unsere BilinGO Grundschule beschlossen:

Ab Montag wird es eine Notbetreuung geben, die aus einer Lehrkraft und einem Teaching Assistant  besteht. Die Betreuung findet jeweils Montag – Donnerstag in der Zeit von 09:00 – 16.00 Uhr statt und am Freitag in der Zeit von 09:00 bis 14.00 Uhr.

Bitte beachten Sie, dass nur und ausschließlich die Kinder betreut, deren Eltern in öffentlichen, unverzichtbaren Funktionsbereichen arbeiten (Gesundheitswesen, Feuerwehr, Polizei) !

Melden Sie Ihr Kind bitte zur Betreuung an unter p.schnier@bilingo-grundschule.eu und geben Sie dabei auch den Zeitraum an, in dem Ihr Kind betreut werden muss.

Ihnen allen ein erholsames, gesundes Wochenende!

THE BILINGO TEAM